Skånskt Mathantverk

“Vår filosofi är enkel. Smaken ska alltid vara nummer ett och utöver det vanliga. Gästerna ska få njuta av god, vällagad mat från grunden tillsammans med noga utvalda viner”. “Min önskan är att driva och utveckla köket på Blåsingsborg tills det blir värt en omväg”. 
– Victor Schack, kökschef på Blåsingsborg

Våra menyer

Våra menyer ger er möjlighet att åka på en fantastisk smakresa genom Skåne. Var inte rädda för antalet serveringar, mängden mat är anpassad för att ni ska känna er lagom “mys-mätta” efter måltiden. Oavsett vilken meny ni väljer så får ni uppleva god, vällagad mat lagad från grunden tillsammans med noga utvalda viner och en riktigt bra service. 
I vår restaurang serverar vi frukost, lunch och middagsmenyer. Med utgångspunkt från det skånska köket arbetar vi med lokala råvaror. Vi saltar, rimmar, röker, lägger in och gravar själva, allt för att du som gäst ska få den bästa matupplevelsen. 
Victor Schack, köksmästare på Blåsingsborg, lagar tillsammans med sina kockar en lantligt elegant husmanskost med fokus på mathantverk med influenser från Skåne. Menyn följer i takt med säsong och ändras efter utbud av råvaror.
I samarbete med easyTableBooking.se

Gårdsmeny

Bröd & smör
Förrätt
Varmrätt
Dessert
Meny: 595:-
Vinpaket: 349:-

Gourmetmeny

Bröd & smör
Förrätt
Varmrätt 1
Varmrätt 2
Ost & marmelad
Dessert
Meny: 795:-
Vinpaket: 449:-