Aktuellt hos oss

Här följer de senaste uppdateringarna och händelserna hos oss. Det finns många idéer vi vill testa och det är mycket som händer och påverkar vår bransch i nuläget. Det går även att följa det som händelser och vår utveckling via våra sociala medier Facebook och Instagram.

Aktuellt Nyhetsbrev

Önska du att få vårt nyhetsbrev på mail?

Se nyheterna först, följ oss på Instagram

Jul till bords & jultallrik takeaway

Välkommen till vårt unika julbord på Blåsingsborg. För att ge er gäster en fantastisk smakupplevelse samtidigt som vi minimerar matsvinnet erbjuder vi ett julbord i fyra serveringar. Hos oss på Blåsingsborg kan du njuta av ditt julbord i en trygg miljö utan att behöva resa dig från stolen. Här kommer serveringarna till bordet i.. Läs mer..

Take-away

I rådande tider följer vi utveckling av branschens påverkan av coronaviruset. Självklart påverkar detta även oss på Blåsingsborg. Precis som många andra restaurangen har även vi börjat med avhämtning och hemkörning.. Läs mer..

Gåsmiddag

En härlig traditionell gåsamiddag i äkta Skånsk miljö, mitt på Österlen. Den fyllda gåsen steks med kärlek i ugnen medan soppan sjuder försiktigt på spisen med kryddor och vin.
Vår traditionella gåsmiddag med alla tillbehör är en riktig festmåltid.. Läs mer..

Söndagsmiddag 2021

Till våren 2021 testar vi söndagsmiddagar på Blåsingsborg. Söndagsmiddagar kommer serveras sista söndagen varje månad med start i januari. Det kommer pågå en testperiod i januari, februari och mars. Middagen serveras mellan 13:00 – 16:00..
Läs mer..